Home / Brummen-Regiobode / Tweede Sangha bij Vrijzinnigen

Tweede Sangha bij Vrijzinnigen

BRUMMEN – Bij Vrijzinnigen IJsselstreek wordt vrijdag 16 november van 15.00 tot 16.30 uur de tweede sangha gehouden door Marijte Bolt en Maureen Meijlis. In totaal zijn er vier bijeenkomsten in de vorm van een vrijzinnige sangha. Een plek waar ze om samen te zijn en ervaringen te delen vanuit een vrijzinnige grondhouding. Samen wordt een meditatie gedaan, wordt er contact gemaakt met lichaamswijsheid, wordt de kracht van muziek ervaren en wordt de waarde van vertraging en verstilling ontdekt. De bijeenkomst vindt plaat in het gebouw aan de D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen. Leden van de Vrijzinnigen hebben gratis toegang, niet-leden betalen 5 euro per bijeenkomst. Opgeven kan bij Marijte Bolt via info@lichaamseigenwijsheid.nl of tel. 06 – 53366210 of bij Maureen Meijlis: meijlis@mc-kwadraat.nl of tel. 0313 – 652190.

www.vrijsselstreek.nl

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.