Home / Brummen-Regiobode / Twee keer comedy op één avond in Tonden

Twee keer comedy op één avond in Tonden

TONDEN – Tonden houdt vrijdag 30 november comedy-avond. Twee artiesten brengen deze avond een korte voorstelling: Anne en Lisa komen terug, maar ook de groep Jeroensclan laat zijn kunsten zien.

Vorig jaar genoten de bezoekers aan de comedy-avond in Tonden van de mannen van Herman in een Bakje Geitenkwark. Dit keer bestaat de avond uit twee voorstellingen. Zo komen Anne en Lisa terug, zij zijn in het dorp bekend van hun geweldige optreden tijdens de Tonden Theater Toer 2017. Nu spelen ze een try out van hun nieuwe voorstelling Weltschmerz, die vanaf januari in de theaters te zien is.
Daarnaast is ook Jeroensclan gestrikt om naar Tonden te komen. Deze groep bestaat uit drie energieke types, die dit jaar in de finale stonden van het Leids Cabaret Festival. In Arnhem traden ze begin april op in het Posttheater en maakten daar indruk met hun geestige én dynamische optreden.

De comedy-avond begint om 20.15 uur en vindt plaats in de Voormalige School met de Bijbel aan de Hoevesteeg in Tonden. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cultuurtonden.nl. Scholieren betalen de helft van de prijs.

Lees ook

Eerste piketpaaltje voor extra klaslokaal St. Pancratius de grond in

BRUMMEN – Donderdag 20 juli is de bouw van een extra klaslokaal voor basisschool St. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.