Home / Rheden-Regiobode / Twee films in De Paperclip

Twee films in De Paperclip

VELP – Het Filmhuis van De Paperclip in Velp vertoont in december twee films. Zondag 2 december draait de film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri uit 2017. Een vrouw huurt drie gigantische billboards met mededelingen dat de politie de moordenaar van haar dochter nog steeds niet gevonden heeft. Het gevecht tussen haar en de plaatselijke politie wordt steeds heftiger. De film begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. De kosten bedragen 5 euro, te betalen aan de zaal. Twee weken later, op 16 december draait de film Tulipani.

Lees ook

Trainingen Senior Vitaal

RHEDEN – Ieke Salden verzorgt in Rheden Senior Vitaal-trainingen. In deze openlucht circuittraining wordt het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.