Home / Rheden-Regiobode / Twee bands bij Sunday Live Café

Twee bands bij Sunday Live Café

ELLECOM – Zondag 2 december zal het Sunday Live Café in de Peerdestal Ellecom afgetrapt worden door de band Revolt. De muzikanten hebben hun roots in de omgeving van Brummen. De bandleden van deze vijfmans (cover)rock-formatie delen dezelfde passie voor rockmuziek. Voor hen reden om nummers van Nirvana, Bush, Red hot Chili Peppers, maar ook Lenny Kravitz en Musete te coveren. Fun staat voorop, maar wel met een bepaalde ambitie. Na het optreden van Revolt maakt de tienmansformatie De Dam zijn opwachting. Een bandnaam gerelateerd aan de band van zanger Huub van der Lubbe, De Dijk. De band is compleet met blazers, accordeon en backing vocals en brengt een zeer gevarieerd en compleet programma. De band is bekend van optredens in Wageningen en Luxor live. De zaal gaat om 15.00 uur open en de entree is vrij.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.