Home / Brummen-Regiobode / Topsporter in de klas

Topsporter in de klas

OOSTERHUIZEN – Elk jaar doet openbare basisschool Oosterhuizen mee aan het project Toppers bij Jou op School van Topsport Gelderland. In het kader van dit project hebben de groepen 5/6 en 7/8 bezoek gehad van topsporter Michelle de Graaf. Zij is (baan)wielrenner en heeft onder andere meegedaan aan het EK. Ze hield een presentatie in de klas en vertelde over haar leven als (top)sporter. Vervolgens mochten de kinderen op het schoolplein hun fietsvaardigheden tonen tijdens allerlei uitdagende oefeningen.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.