Home / Brummen-Regiobode / Top 2000-dienst in Eerbeek

Top 2000-dienst in Eerbeek

EERBEEK – De Protestantse gemeente Eerbeek houdt zondag 2 december een muzikale Nu ff Anders-kerkdienst die in het teken staat van de Top 2000. Er is livemuziek door een band en een koorzingt pakkende popnummers met een boodschap. Op deze manier geeft de Eerbeekse gemeenschap op een veelkleurige en hedendaagse manier vorm en inhoud aan haar geloof. De dienst begint om 19.00 uur in de Kruiskerk in Eerbeek. De deuren staan vanaf 18.30 uur open.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.