Home / Rheden-Regiobode / Toch kerstboom in Rheden

Toch kerstboom in Rheden

RHEDEN – Toen onlangs Rheden voor Oranje aangaf voorlopig haar activiteiten te staken, dreigde er ook een einde te komen aan de jaarlijkse traditie een kerstboom te plaatsen op het plein bij de pomp. ORDS, de ondernemersvereniging uit Rheden heeft hier adequaat op gereageerd, door de commissie Centrumgebied in te schakelen. Zij heeft de taak op zich genomen ervoor te zorgen dat er ook dit jaar weer een mooie kerstboom komt. Hans Westdijk van Pannekoekhuis Strijland levert een grote bijdrage aan de plaatsing van de 9 meter hoge boom, zoals ook Hoveniersbedrijf Kapona, Drukkerij Hesse, Reklamat Reklame en de Vrijwillige Brandweer Dieren. Samen met de mooie sfeerverlichting in het winkelgebied zal de kerstboom een mooie uitstraling geven aan het centrum van het dorp.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.