Home / Belangrijk / Theater aan Huis rondom de Bergweg in Velp

Theater aan Huis rondom de Bergweg in Velp

VELP – Stichting cultureel podium Jansen & de Feijter presenteert van donderdag 8 tot en met zondag 11 november elke dag Theater aan Huis. Dit kleinschalige theaterinitiatief wordt dit jaar voor de vijfde maal gehouden. Routiniers en jong aanstormend regietalent krijgen de kans om theater te maken op ongebruikelijke locaties.

Vijf regisseurs vertellen hun verhaal in vijf korte voorstellingen op vijf verschillende locaties op en rondom de Bergweg. Uitgangspunt is hun persoonlijke opvatting over toneel maken, hun voorkeur voor genres en fascinatie voor stijlen. Vera Bon, Casper Coenegracht en Koos Dam debuteren dit jaar als regisseur bij het eerste lustrum van dit evenement, dat inmiddels een vaste plaats heeft veroverd op de najaarskalender van cultureel Velp. In totaal acteren twintig spelers in de voorstellingen Linquenda, Vlees, De Verboden Zone, Onze Werkplaats en Pure Chocolade en Het Leven op de Staart Getrapt in 100 Minuten.
De entree bedraagt 15 euro per persoon. Verzamelen is om 19.15 uur op Schoolplein Daalhuizen aan de Enkweg in Velp. Vanaf daar gaan de toeschouwers naar de diverse voorstellingen, die om 19.30 uur beginnen. Reserveren is noodzakelijk en kan bij Boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat 6 in Velp of via info@eenpassievoorboeken.nl.

Foto: Ad vd Beurden

Lees ook

Mooie opbrengst collecte Spierfonds

DOESBURG – Onlangs gingen de 23 collectanten voor het Prinses Beatrix Spierfonds op pad in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.