Home / Doesburg-Regiobode / The Diksie Krekkers in Gasthuiskerk

The Diksie Krekkers in Gasthuiskerk

DOESBURG – Op zaterdag 10 november om 14.30 uur spelen in de Gasthuiskerk de Diksie Krekkers, een band die ooit werd opgericht na een optreden in de Vrolijke Frans in Brummen. De band speelt een repertoire met eigen arrangementen van bestaande stukken. De Krekkers spelen akoestisch, met een uitzondering voor de zang. Deze oude rotten brengen geïmproviseerde oude-stijl jazzmuziek met humoristische kantjes. De toegang is gratis.
Tijdens Ubbink Doesburg Jazz 2018 is Gasthuiskerk Doesburg opnieuw één van de podia, naast Stadsbierhuys De Waag, Stadshotel Doesburg, Het Arsenaal 1309, Grand Café Duo, Café du Midi, Het Gilde Café en De Bonte Hond. De speeldata voor dit festival zijn zaterdag 10 en zondag 11 november. In Gasthuiskerk Doesburg zijn optredens op zaterdagmiddag en zaterdagavond.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Bronckhorst zoekt jeugdburgemeester

REGIO – De gemeente Bronckhorst roept kinderen uit groep 7 van de basisschool op zich …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.