Home / Doesburg-Regiobode / Tentoonstelling Vogelvrienden

Tentoonstelling Vogelvrienden

DREMPT / DOESBURG – Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november houdt Vogelvereniging Vogelvrienden Doesburg de jaarlijkse Regiotentoonstelling in tuincentrum Bloemendaal te Drempt. Regio Rijn IJssel is met veel leden aanwezig. Er zijn ruim driehonderd fraaie vogels aangemeld voor deze tentoonstelling. Eenieder kan en mag meedoen. Ook is er verkoop van verschillende vogels. De toegang is gratis. De mooie vogels zijn te bekijken op vrijdag van 10.30 uur tot 22.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Lees ook

Kilometers druppelslang voor een Fleurige Kade in Doesburg

DOESBURG – Dankzij inzet van de bewoners, medewerking van de gemeente en financiering door diverse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.