Home / Brummen-Regiobode / Tenor Arwin Kluft bij Italiaans concert HOB

Tenor Arwin Kluft bij Italiaans concert HOB

BRUMMEN – Harmonie Orkest Brummen (HOB) verzorgt zaterdag 10 november een bijzonder concert. Vanaf 19.30 uur wordt de Pancratiuskerk in Italiaanse sferen gehuld voor het concert Viva la Musica d’Italia. Het publiek wordt deze avond getrakteerd op Italiaanse hapjes.

Te gast deze avond is tenor Arwin Kluft. Hij voert een aantal stukken uit samen met het orkest, waaronder Santa Lucia en Nella Fantasia. Tenor Arwin Kluft kreeg nationale bekendheid door succesvolle televisie-optredens in Una Voce Particolare en de Soundmix Show. Sinds die tijd, nu bijna twintig jaar geleden, is hij zich professioneel en muzikaal blijven ontwikkelen. Hij trad verschillende keren op voor leden van het Koninklijk Huis, maakte een cd, deed mee aan de voorrondes van het Songfestival en speelde hoofdrollen in reizende voorstellingen van de operette Die Czardasfürstin en de musical Tarzan. Het HOB is heel blij dat hij het 55-jarig bestaan van het orkest wil opluisteren met zijn prachtig klinkende stem.

Foto: Tona van der Veldt

Lees ook

Kaartkampioenen VV Loenermark

LOENEN – De voetbalvereniging Loenermark heeft het kaartseizoen afgesloten met een laatste speelavond in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.