Home / Brummen-Regiobode / Succesvolle uitvoering Zanglust

Succesvolle uitvoering Zanglust

EMPE – De uitvoering van Dameskoor Zanglust Empe op 10 november was zeer geslaagd. De zaal zat vol en het publiek was enthousiast over de muziekkeuze. Het koor heeft een aantal nummers met een band gezongen. De band bestond uit pianist Jeshja van Noort met drie vrienden. Ook de Nederlandstalige Medley met onder andere liederen van Boudewijn de Groot, Danny de Munk en Kom van dat Dak Af van Pieter Koelewijn vielen in de smaak.
Na de pauze was het de beurt aan toneelclub DAT uit Dijkerhoek om het publiek te vermaken. Dit is ook zeker gelukt met het in het dialect gespeelde blijspel Spieker Willem, Wat Heij toch Uutvreten?
Het koor zou graag nieuwe leden erbij willen hebben. Belangstellenden zijn welkom op de donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in ‘t Oortveld in Empe. Noten kunnen lezen is niet noodzakelijk, op het gehoor kan ook goed gezongen worden.

Lees ook

Vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Op woensdag 30 september houdt dee Dorpsraad Brummen weer een openbare vergadering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.