Home / Doesburg-Regiobode / Succesvol ouder-kindtoernooi TVD2002

Succesvol ouder-kindtoernooi TVD2002

DOESBURG – Tennisvereniging TVD2002 stond de eerste zondag van november geheel in het teken van het ouder-kindtoernooi. In twee poules gingen de deelnemers met elkaar de strijd aan. De ochtend begon koud, maar rond 11.00 uur kwam de zon steeds meer door. “Er werden mooie partijen gespeeld en de sfeer was super. Iedereen heeft met veel enthousiasme op de baan gestaan. En dat is waar de tennisclub voor staat: met elkaar veel plezier beleven op de club. Spelniveau is niet belangrijk. En leeftijd ook niet. De combinatie jong-oud, ervaren-onervaren maakte het jaarlijks terugkerend evenement weer een succes”, aldus de vereniging.

Lees ook

Brand in slaapkamer van woning in Dieren

DIEREN – in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 september heeft er een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.