Home / Alle-Regiobode / Steptocht over de Posbank

Steptocht over de Posbank

DOESBURG – Stepteam Doesburg heeft op zaterdag 6 oktober haar jaarlijkse Steptocht gehouden. 65 Steppers uit heel Nederland kwamen naar Doesburg om mooie routes over de Veluwe te steppen. Er was een tocht van 30 kilometer en een tocht van 50 kilometer uitgezet. Het stepteam Doesburg werkte met zogenoemde voorsteppers om de groepen te begeleiden. Er waren stops op de uitzichtspunten van de Posbank. De supersnelle afdaling met snelheden tot 60 kilometer per uur was een beloning voor de vele klimmetjes. De zon straalde volop deze dag en het Doesburgse team kreeg vele complimenten voor de mooie omgeving en de goede verzorging. “We starten altijd met diverse zelf gebakken taarten en eindigen altijd met de enige echte Doesburgse mosterdsoep”, aldus de organisatie. Mensen die ook weleens willen steppen, kunnen contact opnemen met Stepteam Doesburg.

www.stepteamdoesburg.nl

Lees ook

Laat zien wie je bent op Margrietschool Spankeren

SPANKEREN – De Margrietschool in Spankeren is het nieuwe schooljaar fris begonnen. Woensdag 21 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.