Home / Rheden-Regiobode / ‘Stem op rapper Amir’

‘Stem op rapper Amir’

DIEREN – In april deed Amir uit Dieren mee aan de Rhedense Global Goals Rap Challenge. Hij won en ging naar de landelijke finale. Ook die won hij en nu is Amir in de race voor de Wereldfinale. Hoe mooi zou het zijn als hij die ook zou winnen? Gemeente Rheden roept iedereen op te stemmen door zijn rap op www.youtube.com/globalgoalsrapchallenge een like te geven. Amir neemt het in de wereldfinale op tegen rappers uit Bosnië, Uganda en Rwanda. Stemmen kan tot en met maandag 5 november. Dinsdag 6 november wordt de winnaar bekendgemaakt. De internationale winnaar mag samen met de Nederlandse rapper Jermain Brigdewater meedoen in een videoclip.

https://www.rheden.nl/rapchallenge

Lees ook

Vrouwengroep internationaal van start

DIEREN – Donderdag 24 september gaat vrouwengroep internationaal van start. In het inloophuis in Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.