Home / Rheden-Regiobode / Spanso in teken van schaatsen

Spanso in teken van schaatsen

SPANKEREN – Donderdag 8 november is er weer een middag van Spanso in het Dorpshuis in Spankeren. Dorpsgenoten Gerda en Johan verzorgen een interessante middag rond het thema schaatsen. Iedere winter met voldoende vorst is Nederland in de ban van de Elfstedentocht, maar de laatste vond plaats op 4 januari 1997. Johan schaatst de laatste jaren alternatieve elfstedentochten en overige toertochten. Hij heeft zelfs in Japan, Canada en Argentinië op de ijzers gestaan. Over zijn prestaties vertelt zijn vrouw Gerda, ondersteund door Johans fotoboeken.

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.