Home / Rheden-Regiobode / Spankeren verwelkomt Sint enPieten

Spankeren verwelkomt Sint enPieten

SPANKEREN – Sinterklaas en zijn pieten komen zondag 25 november om 14.00 uur aan bij de fietsbrug, op de hoek van de Dorpsweg en Kanaalweg, in Spankeren. Burgermeester Carol van Eert van de gemeente Rheden staat klaar om hem daar verwelkomen, waarna de Sint onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Wilhelmina via de Dorpsweg, Kerkplantsoen en Loohof naar het Dorpshuis gaat. In het Dorpshuis begint om 14.30 uur het grote Sinterklaasfeest. Alle kinderen die in Spankeren wonen of op andere wijze met Spankeren verbonden zijn, zijn van harte uitgenodigd het gezellige feest bij te wonen. Uiteraard is de toegang gratis en is er voor elk kind een leuke surprise. Het Sinterklaasfeest is georganiseerd door vrijwilligers van Stichting Dorpshuis Spankeren.

www.dorpshuis-spankeren.nl

Lees ook

Het Rhedens Fanfare Corps huldigt jubilarissen

RHEDEN – Door de coronamaatregelen zag de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps, die onlangs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.