Home / Brummen-Regiobode / Snertrit De IJsselmenners

Snertrit De IJsselmenners

TONDEN – Koetsiersvereniging De IJsselmenners houdt zondag 18 november de allerlaatste rit van dit menseizoen: de zogenoemde snertrit. Deze rit wordt ieder jaar gehouden door de familie Onstein en start vanaf de Haarweg 3 in Tonden. Vanaf 10.00 uur staat de koffie met wat lekkers klaar en om 10.30 uur start de snertrit door de omgeving van Tonden. Onderweg wordt een warme glühwein geserveerd. Waar deze stop gehouden wordt, blijft nog even een verrassing. Na afloop van de rit staat de rijkelijk gevulde snert klaar en sluiten De IJsselmenners het menseizoen af. Ook niet-leden zijn van harte welkom om met hun aanspanning mee te rijden. Aanmelden kan via Facebook: koetsiersvereniging.deijsselmenners of via tel. 06 – 24773207. Actuele updates over deze rit zijn op Facebook te vinden.

Lees ook

Nieuw bestuur Lokaal Belang

BRUMMEN – Lokale partij Lokaal Belang in de gemeente Brummen heeft twee nieuwe bestuursleden. Sandra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.