Home / Doesburg-Regiobode / Sinterklaas speur- en puzzelspel

Sinterklaas speur- en puzzelspel

DOESBURG – Op zaterdag 17 november, direct na de rijtoer van Sinterklaas door het centrum van Doesburg, start in de Meipoortstraat een spannend speur- en puzzelspel voor kinderen tot en met 8 jaar. Er worden prachtige prijzen verloot onder de goede inzendingen. De puzzelkaarten worden vanaf pakweg 15:15 uur uitgedeeld op de Driesprong bij Du Midi. In de diverse etalages gaan de Pieten letters verstoppen. Met de letters kan een zin gemaakt worden. De uitslag kan worden ingeleverd bij Bertram & Brood, deelnemers ontvangen daar een smakelijke verrassing.Op 4 december worden de winnaars van het spel bekend gemaakt.

Lees ook

Naailes in modecafé

DOESBURG – In het modecafé in Doesburg wordt twee keer per week naailes gegeven. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.