Home / Doesburg-Regiobode / Sinterklaas-poppenspel

Sinterklaas-poppenspel

DOESBURG – Op donderdag 29 november is er in de bibliotheek in Doesburg een interactieve Sinterklaas-poppenkastvoorstelling. Jan Klaassen en Katrijn verheugen zich enorm op Pakjesavond en de komst van Sinterklaas en Piet. Helaas vindt niet iedereen dit even leuk. Zou Pakjesavond wel door kunnen gaan? De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. Komen kijken is gratis, maar aanmelden is wel gewenst. Dit kan via www.biebnieuws.nl of via tel. 0314 – 333445.

Lees ook

HetHuisDoesburg op zoek naar herinneringen aan hoog water

DOESBURG – In de winter van 1995 stond het water in de IJssel bij Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.