Home / Nieuws / Sinterklaas ook gearriveerd in Velp

Sinterklaas ook gearriveerd in Velp

VELP – Veel, heel veel kinderen kwamen zaterdag naar het centrum van Velp om een glimp op te vangen van Sinterklaas. Aan het eind van de middag kwam de goedheiligman met zijn Pieten het dorp binnen, waar hij werd opgewacht door luidkeels zingende jongetjes en meisjes. Velen van hen hadden al een leuke middag achter de rug, bij diverse ondernemers konden de kinderen terecht voor leuke spelletjes en bij de bakker werden pepernoten gebakken. Sinterklaas maakte op zijn paard een rondgang door het dorp, waarbij hij op verschillende plekken steeds even stilhield om handjes te schudden en tekeningen in ontvangst te nemen. Na een gezellige intocht gaat hij nu hard aan de slag om iedereen met pakjesavond iets moois te kunnen bezorgen.

Foto: Marc Pluim

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.