Home / Nieuws / Sinterklaas ondanks laag water tóch in Rheden

Sinterklaas ondanks laag water tóch in Rheden

RHEDEN – Het was nog even spannend of Sinterklaas wel zou kunnen komen, zaterdag in Rheden. Vanwege de lage waterstand van de IJssel kon hij immers niet met een van zijn pakjesboten aanleggen in de haven, waar hij jaarlijks voet aan wal zet. Gelukkig bleek de Goedheiligman niet voor één gat te vangen en maakte hij zijn glorieuze intocht voor een keertje in een koets. Bij de muziektent aan de Veerweg werd hij door wethouder Ronald Haverkamp en honderden kinderen opgewacht en het was een warm weerzien. Bijgestaan door een meute traditioneel zwart geschminkte Pieten en één ‘glutenvrije’ Piet, werd het een mooie happening.

Foto: Wencel Maresch

Lees ook

Honderdtwintig kilo ingrediënten voor plastic soep

VELP – In maart ruimden zeven Velpenezen en een Presikhaafse zwerfvuil op in de Velperwaarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.