Home / Brummen-Regiobode / Sinterklaas komt aan in Klarenbeek

Sinterklaas komt aan in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zaterdag 17 november gaat Sinterklaas, nadat hij in Nederland is aangekomen, direct door naar Klarenbeek. Dit keer is er geen intocht, zoals voorgaande jaren, maar een Sint en Piet-middag in het MFC.

De Sint wordt met zijn gevolg om 13.10 uur verwacht bij het MFC aan de Bosweg. Aansluitend is er een kindermiddag in zaal De Brug. Om 13.30 uur gaat daar een kinderfeest van start. Dit feest kan alleen worden bijgewoond door kinderen vanaf twee jaar tot en met groep vier van de basisscholen. De ouders mogen niet meekomen. Er wordt gezorgd voor voldoende begeleiding van de organisatie die handen ligt bij de Klarenbeekse Ondernemersvereniging (KOV). Het feest duurt tot 15.30 uur. De kinderen kunnen wel weer binnen opgehaald worden.
Op Klarenbeekse scholen zijn weer kleurplaten uitgedeeld. De KOV verzoekt deze kleurplaat voor de ramen te hangen. Mogelijk komt een van de pieten langs en belt misschien zelfs wel even aan.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.