Home / Rheden-Regiobode / Sinterklaas in De Drieschaar

Sinterklaas in De Drieschaar

DIEREN – Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 17 november in Nederland aan en zullen al op zondag 18 november een bezoek brengen aan wijkcentrum De Drieschaar in Dieren. De activiteiten beginnen om 15.00 uur. De kinderen worden ook dit jaar ontvangen door de knutsel-pieten, waarmee zij iets moois gaan maken voor het bezoek van Sinterklaas. Even later zal de Sint op bezoek komen. De kinderen kunnen de Sint persoonlijk een handje of een tekening geven of met Sint en Piet op de foto gaan. De ouders zijn deze middag van harte welkom om samen met hun kinderen Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen. Chocolademelk en een speculaaspop zullen als vanouds deze middag niet ontbreken.

Lees ook

Schatgraven naar afgedankte apparaten

DIEREN – BSO KSH De Boomgaard uit Dieren doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.