Home / Brummen-Regiobode / Sint warm binnengehaald in Brummen

Sint warm binnengehaald in Brummen

BRUMMEN – Net als in vele andere dorpen en steden in Nederland, wachtte Sinterklaas zondag een warm welkom in Brummen. Hij werd bij de rotonde bij de Elzenbos opgewacht voor zijn intocht in het dorp. Vanaf hier ging hij in een vrolijke optocht met kinderen en muziek naar het Marktplein, waar veel kinderen geduldig stonden te wachten om de Sint een handje te geven, hun tekening te overhandigen of op de foto te gaan met de Goedheiligman. Na nog een stop bij Concordia werd de Sint uitgezwaaid.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.