Home / Nieuws / Sint rijdt per koets Ellecom binnen

Sint rijdt per koets Ellecom binnen

ELLECOM – Ook Ellecom heeft afgelopen weekend Sinterklaas verwelkomd. De goedheiligman maakte per koets zijn entree in het dorp. Hier werd hij opgewacht door vele enthousiaste kinderen, die niet konden wachten om de Sint de hand te schudden of hem een tekening te overhandigen. Er werd luidkeels voor Sinterklaas gezongen en misschien nog wel luider bij de Pieten gebedeld om een paar heerlijke pepernoten. Na een feestelijke intocht vertrok de Sint weer om zich klaar te maken voor de komende drukke tijd, waarin hij veel moeite doet om voor elk kind het juiste presentje te vinden.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.