Home / Brummen-Regiobode / Sint op Americo door Lieren en Beekbergen

Sint op Americo door Lieren en Beekbergen

BEEKBERGEN – In goed gezelschap van meer dan dertig Pieten kwam Sinterklaas afgelopen zaterdag aan in Beekbergen. Vele kinderen, waarvan sommigen zelf als klein Pietje verkleed, wachtten hem vol spanning op. Toen de goedheiligman daar dan eindelijk in de stoomtrein van VSM arriveerde, werd hij zeer warm verwelkom geheten door burgemeester John Berends van de gemeente Apeldoorn. Paard Americo wachtte zijn baasje trouw op voor de rondrit door Lieren en Beekbergen. Natuurlijk liepen alle Pieten mee en werd het één groot Sinterklaasfeest.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Cultureel aanbod op Brummense basisscholen voortgezet

GEM. BRUMMEN – Het convenant Cultuureducatie, dat door alle schoolbesturen en Stichting Welzijn Brummen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.