Home / Doesburg-Regiobode / Sint-Maartenszingen

Sint-Maartenszingen

DOESBURG – Stichting Manifestaties Martinikerk uit Doesburg houdt op zaterdag 10 november, Sint-Maarten, een korte en feestelijke bijeenkomst voor alle basisschoolkinderen uit Doesburg en omgeving. Het verhaal van Martinus wordt verteld en de stoere Romeinse soldaat die zijn mantel in tweeën sneed om een arme bedelaar bij de stadspoorten te helpen, is aanwezig. Het zingen van de bekende Sint-Maartenliedjes is een belangrijk programmaonderdeel. Er wordt gitaar gespeeld en de kinderen worden uitgenodigd om mee te zingen. De bijeenkomst wordt gehouden in de Martinikerk en duurt van 18.30 tot 19.00 uur. De kerkdeuren gaan om 18.25 uur open. Na de bijeenkomst gaan de kinderen langs de deuren om de geoefende liedjes te zingen. Natuurlijk in de hoop op een beloning in de vorm van iets lekkers.

www.smmd.nl

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg afgelast

DOESBURG – Op de eerste woensdag van oktober zou in Doesburg de Dag van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.