Home / Brummen-Regiobode / Sint bezoekt jonge voetballers

Sint bezoekt jonge voetballers

BRUMMEN – Vol verwachting zaten de jonge spelers van SJO Oeken / Brummen zaterdag 24 november te wachten in de kantine van Sportclub Brummen. Maar liefst zestig kinderen uit de JO- en MO- 7, 8 en 9 keken uit naar de komst van Sinterklaas en zijn pieten. Toen het gezelschap binnenkwam ontketende dat dan ook een storm aan enthousiasme. De Sint werd dus zeker warm onthaal.
Bij zijn bezoek werd de Goedheiligman ondersteund door een team van pieten van allerlei disciplines. Met een vermakelijke voorstelling, waarin ontregelde pieten met een toverdrank weer werden genezen, wisten zij al snel de aandacht van de kinderen te trekken. Het werd een onvergetelijke avond voor de kinderen, die allemaal met een zakje pepernoten, mandarijn, een chocoladeletter en magic rainbow ball naar huis gingen.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.