Home / Doesburg-Regiobode / Sint arriveert in Giesbeekse haven

Sint arriveert in Giesbeekse haven

GIESBEEK – Met een boot vol pakjes kwam Sinterklaas zondag aan in de haven van Giesbeek. Hier werd hij opgewacht door enthousiaste kinderen, die stonden te popelen om de Sint te ontmoeten. Er werd deze middag flink gezongen, luidkeels werden alle bekende Sinterklaasliedjes ten gehore gebracht. De Sint nam uitgebreid de tijd om vele handjes te schudden, tekeningen in ontvangst te nemen en op de foto te gaan met de kinderen. Na een rondrit door het dorp konden de kleintjes nog even bij Sinterklaas terecht in Café de Kruk, waar de pieten zorgden voor veel vermaak en nog meer pepernoten. Na een gezellige middag nam de Sint voorlopig afscheid van Giesbeek. Hij gaat nu hard aan het werk om voor ieder kind het juiste presentje uit te zoeken voor in de schoen of op pakjesavond.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.