Home / Doesburg-Regiobode / Sint arriveert in Giesbeek

Sint arriveert in Giesbeek

GIESBEEK – Sinterklaas komt zondag 18 november aan in Giesbeek. Met een boot vol pakjes arriveert hij om 14.00 uur in de haven. Hier wordt de goedheiligman welkom geheten door twee wethouders van de gemeente Zevenaar. Vervolgens maakt de Sint een rondrit per koets door het dorp. Voor de kleine kinderen is er een ontmoeting in Café de Kruk, waar zij een vermakelijk programma voorgeschoteld krijgen. Na afloop is er voor hen een kleine traktatie.

Lees ook

Expositie Joost van Ophem

DOESBURG – Galerie Metruudsmit in Doesburg toont op zaterdag 3 en zondag 4 oktober nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.