Home / Brummen-Regiobode / Sessie met klankschalen in Hall

Sessie met klankschalen in Hall

HALL – In natuurboerderij de Mhene in Hall vindt vrijdag 9 november van 15.00 tot 17.00 uur een klankschalensessie plaats, verzorgd door Bea Keeler van De Klankstroom uit Dieren. Liggend op een comfortabele mat, worden de deelnemers ondergedompeld in de warme klanken van klankschalen, gongs, drums, oceandrum, rainsticks en andere akoestische instrumenten. De aandacht gaat hierdoor vanzelf meer naar binnen, waardoor ontspanning optreedt. Voorafgaand verzorgt mindfulnesstrainer Jantine Peters een inleidende meditatie. Geadviseerd wordt om zelf een kussen en deken mee te nemen en gemakkelijke, niet knellende kleding te dragen. Het is ook mogelijk de sessie zittend te beleven. De kosten bedragen 15 euro per persoon, inclusief koffie of thee. Opgeven kan tot donderdag 8 november bij Bea Keeler via deklankstroom@gmail.com of tel. 06 – 33037272.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Sportclub Brummen actief met 35+

BRUMMEN – Bij Sportclub Brummen is het ook mogelijk voor de middenleeftijdsklasse (35-55 jaar) om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.