Home / Rheden-Regiobode / Samen eten in de winter

Samen eten in de winter

SPANKEREN – Een oudere heer, inwoner van Spankeren, heeft het idee om met een aantal inwoners een keer per maand thuis bij elkaar te komen voor het avondeten. Dat meldt Stichting RadarUitvoering Oost uit Velp. Het idee is dat drie tot vier deelnemers elke een onderdeel van de maaltijd meenemen om het eenvoudig te houden. Het initiatief is bedoeld voor mensen die vinden dat ze ‘s avonds (te) vaak alleen eten en die juist in de donkere maanden samen met anderen willen eten. Tijdens het eten kunnen ze elkaar leren kennen en met elkaar verhalen en ervaringen delen. “Spreekt het idee van samen eten in de winter u aan? En woont u (in de buurt van) Spankeren?”, zo luidt de oproep. “Neem dan contact op met Radar Uitvoering via tel. 06 – 10015091 of stuur een mail naar mbaksteen@radaruitvoering.nl voor aanmelding of meer informatie.”

Lees ook

Kennismaken met muziek bij DHO

DIEREN – Het Dierense Harmonie Orkest (DHO) verzorgt gratis probeerlessen voor kinderen uit groepen 3 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.