Home / Rheden-Regiobode / Samen eten in de winter

Samen eten in de winter

SPANKEREN – Een oudere heer uit Spankeren heeft het idee om met een aantal inwoners een keer per maand thuis bij elkaar te komen voor het avondeten. De drie tot vier deelnemers nemen elk een onderdeel van de maaltijd mee om het eenvoudig te houden. Tijdens het eten leren de deelnemers elkaar kennen, kunnen zij verhalen en ervaringen met elkaar delen en komen er wellicht andere ideeën naar boven. Wie dit idee van ‘samen eten in de winter’ aanspreekt en in (de buurt van) Spankeren woont, kan contact opnemen met Radar Uitvoering via tel. 06 – 10015091 of mbaksteen@radaruitvoering.nl.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.