Home / Brummen-Regiobode / Samen eten in de Wheme

Samen eten in de Wheme

HALL – Stichting Welzijn Brummen verzorgt donderdag 29 november een maaltijd voor inwoners van de gemeente Brummen. Vanaf 17.00 kunnen belangstellenden terecht in De Wheme in Hall. De kosten bedragen 9,50 euro per persoon, exclusief drankjes. Er wordt groentesoep, zuurkool, speklap, rookworst, jus, mosterd en vruchtenkwark geserveerd. Aanmelden kan tot en met 22 november bij mevrouw Groot Boerle via tel. 0313-654205. Mensen die graag thuis opgehaald willen worden, omdat ze bijvoorbeeld slecht ter been zijn, kunnen dat doorgeven.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.