Home / Nieuws / Samen aan het werk

Samen aan het werk

VELP – Het was zaterdag landelijke natuurwerkdag en ook in Velp werden de handen uit de mouwen gestoken. De vrijwilligersgroep van Zwembad Beekhuizen is aan het werk gegaan op het terrein van het voormalige zwembad. Hier is onder andere de oude takkenril hersteld, een bouwwerk van gestapelde takken tussen een rij van palen. Dit biedt onder andere een mooie schuilplaats aan een breed scala aan planten- en diersoorten. Daarnaast is er zaterdag flink gesnoeid, geknipt en opgeruimd. De deelnemers hebben niet alleen nuttig werk verricht, maar ook genoten van een gezellige buitendag in het zonnetje.

Foto: Marc Pluim

Lees ook

Feestelijke opening Klompenpad in Angerlo

ANGERLO – Op zaterdag 5 september vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe Klompenpad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.