Home / Rheden-Regiobode / Ruim 15.000 euro voor bazaar

Ruim 15.000 euro voor bazaar

DIEREN – De bazaar in de Dierense Ontmoetingskerk op 9 en 10 november heeft ruim 15.000 euro opgebracht. Het gaat om een brutobedrag, want er zijn ook wat kosten gemaakt, die hier nog vanaf gaan. De opbrengst wordt ingezet voor energiebesparende maatregelen in de Ontmoetingskerk. De tweejaarlijkse bazaar is veel meer dan een rommelmarkt. Er was bijvoorbeeld ook een gezellig horecaplein. Verder was er een loterij, waarbij een fiets te winnen was. De gelukkige is Margreet de Bondt-Verveld. Ook het enveloppenspel was populair bij de bezoekers. Deelnemers maakten kans op gesponsorde prijzen. De organisatie, die dankbaar gebruik maakt van de inzet van heel veel vrijwilligers, kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.