Home / Rheden-Regiobode / Rondleiding op de expositie Oh My God

Rondleiding op de expositie Oh My God

VELP – De expositie Oh My God met andere ogen bekijken. Dat kan op zondagmiddag 11 november in Nieuwe Ruimte aan Den Heuvel 32 in Velp. Kunstenaars Rob Chevallier en Rob van Oosten vertellen achtergronden, anekdotes en leuke, boeiende en verrassende verhalen over de kunstwerken en hun makers. Enkele kunstenaars zijn zelf aanwezig om toelichting te geven op hun werk. De rondleiding begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief koffie en thee vooraf en in de pauze. Gratis entree voor donateurs van de Stichting Nieuwe Ruimte.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.