Home / Rheden-Regiobode / Riqq geeft concertjes weg

Riqq geeft concertjes weg

GEM. RHEDEN – Tijdens de donkere dagen voor Kerst doet Cultuurbedrijf Riqq huiskamerconcertjes cadeau aan bewoners van de gemeente Rheden die een beetje licht in de donkere dagen kunnen gebruiken. Een huiskamerconcert, uitgevoerd door harpiste Lies Joosten, celliste Miriam Mudde, dwarsfluitiste Marianne Wormgoor, pianist Frank Verhoef en zanger Ronald Kuilman-zang, duurt ongeveer 20 minuten en past makkelijk in elke woonkamer. De concertjes worden gegeven tussen 10 en 14 december. Iedereen die iemand kent die wel een vrolijke noot kan gebruiken, kan diegene aandragen voor dit gratis huiskamerconcertje. Reserveren kan tot en met vrijdag 30 november via carla@cultuurbedrijfriqq.nl. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal concertjes beschikbaar.

Lees ook

Vuil verzameld in Velp-Zuid

VELP – Sigarettenpeuken, bierblikjes, lege flesjes en mondkapjes. De zeventien mensen die zaterdag in Velp-Zuid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.