Home / Doesburg-Regiobode / Rijbewijskeuringen in Doesburg

Rijbewijskeuringen in Doesburg

DOESBURG – Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op donderdag 15 november in Buurtacademie Doesburg medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen, tel. 088 – 2323300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl. Een Gezondheidsverklaring is nodig voordat men een afspraak maakt. Deze verklaring kan digitaal worden gekocht via mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 35 euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief 55 euro.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.