Home / Rheden-Regiobode / Reünie Gelderse Reiscommissie

Reünie Gelderse Reiscommissie

LAAG-SOEREN – De Gelderse Reiscommissie van Vrouwen van Nu houdt zaterdag 3 november in café restaurant De Harmonie in Laag Soeren haar jaarlijkse reünie en presentatie voor reizen in 2019. De kosten bedragen 18,50 euro per persoon, inclusief koffie met gebak en een afsluitende lunch. Mensen die in 2018 meegedaan hebben aan een reis die langer dan twee dagen duurde, mogen gratis naar de bijeenkomst die duurt van 10.30 tot 14.30 uur. Volgend jaar staan een vlieg-busreis naar Albanië-Macedonië, fietsen langs de Loire, een vlieg-busreis naar Florence en een relaxreis naar de Harz op het programma.

Lees ook

Werk aan de Winkel start in Rheden

RHEDEN – Mensen met een kwetsbaarheid kunnen sinds afgelopen week ondersteuning krijgen op het gebied …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.