Home / Rheden-Regiobode / Repair Café Dieren

Repair Café Dieren

DIEREN – Zaterdag 10 november is er van 14.00 tot 16.00 uur weer een Repair Café in de Oase in Dieren. Enkele reparateurs van het Repair Café hebben onlangs bijscholing gehad van de naaimachine-deskundige van het Repair Café. Zij kunnen nu nog beter helpen bij het repareren van naaimachines. Wie zelf geen kleding kan herstellen, kan tijdens het Repair Café terecht bij de vrijwilligers in de naaihoek. Uiteraard staan de vrijwilligers ook klaar voor reparaties aan andere producten, zoals een rollator, stofzuiger of Senseo-apparaat. Na 15.45 uur worden geen reparaties meer aangenomen. Een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten is van harte welkom.

Lees ook

Schatgraven naar afgedankte apparaten

DIEREN – BSO KSH De Boomgaard uit Dieren doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.