Home / Rheden-Regiobode / Prinsenwissel bij CV De Heiknüüters

Prinsenwissel bij CV De Heiknüüters

RHEDEN – Carnavalsvereniging De Heiknüüters uit Rheden houdt zaterdag 17 november de prinsenavond in feestburcht Ons Huis in Rheden. Tijdens deze avond wordt het nieuwe prinsenpaar bekend gemaakt. Om 20.11 uur betreedt Prins Herman de tweede met Adjudant Martin en hun gevolg de zaal voor een mooie avond vol dans en muziek. Na enkele optredens van de dansgardes, een buut en enkele verrassingen zit het jaar er voor dit prinsenpaar op. Herman heeft er een fantastisch jaar van gemaakt en de carnavalsvierders zullen dan ook op ludieke wijze afscheid nemen van hem en zijn gevolg. En dan breekt het tijdstip aan voor de presentatie van het nieuwe prinsenpaar. Na het officiële gedeelte zal het feest losbarsten en tot in de kleine uurtjes doorgaan. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en voor de leden is de toegang vrij.

Lees ook

Meedenken over woningen in oude kleuterschool Dieren

DIEREN – De gemeente Rheden ziet mogelijkheden om woningen te realiseren in de voormalige Willem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.