Home / Rheden-Regiobode / Prinsenbal carnavalsvereniging De Deurdauwers

Prinsenbal carnavalsvereniging De Deurdauwers

LAAG-SOEREN – Zaterdagavond 17 november worden in de Harmonie in Laag-Soeren het prinselijk paar en adjudant onthuld van carnavalsvereniging de Deurdauwers. De onhullingsceremonie gaat om 21.11 uur van start. Deze avond worden verder ook diverse huldigingen en installaties verricht. Tevens is er weer een grote verloting met diverse mooie prijzen, die zijn geschonken door de winkeliers uit Dieren en omstreken. Het klapstuk is de hoofdprijs: een Gazelle damesfiets, geschonken door de Koninklijke Gazelle in Dieren. Deze avond zijn diverse verenigingen te gast. Na deze plechtigheden en het feliciteren van het prinselijk paar en adjudant zal het feest losbarsten onder leiding van Partysound Together. De entree tot het Prinsenbal is gratis en iedereen is welkom. De zaal is open vanaf 20.00 uur.

Lees ook

Vuil verzameld in Velp-Zuid

VELP – Sigarettenpeuken, bierblikjes, lege flesjes en mondkapjes. De zeventien mensen die zaterdag in Velp-Zuid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.