Home / Brummen-Regiobode / Prins Polleke de Eerste nieuwe prins CV De Neutenkrakers

Prins Polleke de Eerste nieuwe prins CV De Neutenkrakers

KLARENBEEK – De nieuwe prins bij De Neutenkrakers is bekend gemaakt. Tijdens een feestelijke avond, met bezoek van gastverenigingen De Lollebroek, Pampus en de Vrogge Reuiers, was de zaal van De Klaarbeek goed gevuld met vijfhonderd carnavalsvierders.

Na een zoektocht door Klarenbeek waren er dertig mogelijke prinsen uitgenodigd om zich deze avond te melden. Was er aan hun deur voorbij gegaan? Of was er meer aan de hand? Na het tonen van beelden, waar op te zien was dat deze markante Neutenkrakers uitgenodigd werden, kwam er een afvalrace. Degene van wie de huisdeur in beeld kwam, bleek niet de Prins voor het komend jaar. Wellicht later beter. Uiteindelijk werd Prins Polleke de Eerste verkozen tot Prins der Neutenkrakers 2019. Hij gaat het carnavalsfeest leiden, samen met Prinses Saskia, Adjudant Gait en hun narren Timmie en Bouwie en zijn Raad van Elf.
DJ Magnus was deze avond weer op dreef. De polonaise werd ingezet toen Ronnie Ruijsdael het podium betrad. Met zijn vele bekende (carnaval)hits, waaronder Eet Veel Bananen en Mijn Fiets Is Gejat, gingen de handen omhoog en werd het Hollandse lied luidkeels meegezongen. Het carnavalseizoen in Klarenbeek is weer geopend. Het volgende feest van CV De Neuenkrakers is de Veurpils Party op 2 februari 2019.

www.cvdeneutenkrakers.nl

Lees ook

Uitje voor leden Buurtbusverening Brummen – Leuvenheim

BRUMMEN – Zondag 20 september hebben leden van Buurtbusverening Brummen – Leuvenheim een hap- en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.