Home / Doesburg-Regiobode / Prins Mick voert Blauwe Snep aan

Prins Mick voert Blauwe Snep aan

DREMPT – Na een spectaculaire prinsenwissel, waarbij de nieuwe hoogheid van de Blauwe Snep uiteindelijk uit een grote doos tevoorschijn kwam, is zaterdag 17 november bekend gemaakt dat Prins Mick de Eerste komend seizoen voorop gaat bij het carnaval in Drempt. Hij neemt de scepter over van Prins Erik de Tweede. Overigens hoeft Mick het niet alleen te doen, de jonge caranvalsvierders worden aangevoerd door jeugdprinses Daphne de Eerste. De knallende openingsavond belooft veel voor de rest van het carnavalsseizoen, dat ongetwijfeld minstens zo gezellig wordt!

Foto: Han Uenk

Lees ook

Trouw aan de Zonnebloem

EERBEEK – Tijdens de vrijwilligersvergadering van maandag 3 december van de Zonnebloem afdeling Eerbeek-Hall zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.