Home / Nieuws / Prins André gaat voor bij de Deurdauwers

Prins André gaat voor bij de Deurdauwers

LAAG-SOEREN – Het prinsenbal bij carnavalsvereniging De Deurdauwers uit Dieren was afgelopen zaterdag weer een groot feest. In de Harmonie in Laag-Soeren werden het Prinsenlijkpaar en Adjudante op een ludieke wijze aan het publiek gepresenteerd.

In de goed gevulde zaal werden Prins André de Tweede, Prinses Caty de Eerste aan iedereen voorgesteld. De grote verrassing van de avond was de onthulling van Adjudante Christel. Voor het eerst in de geschiedenis van De Deurdauwers wordt deze functie vervuld door een vrouw.
De Opperdeurdauwer is dit jaar uitgereikt aan Spar Martin en Miranda. Zij waren samen met een deel van het personeel blij en vereerd met deze onderscheiding. Tijdens deze avond heeft er wederom een verloting plaats gevonden met verschillende prijzen van een aantal ondernemers uit Dieren en omstreken. De hoofdprijs was een fiets van de Koninklijke rijwielfabriek Gazelle. Deze ging net als vorig jaar naar dezelfde winnaar. Toeval bestaat niet.
De Deurdauwers kijken na deze spetterende start uit naar de rest van het carnavalsseizoen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Extra behandeling voor bomen langs Kanaalweg

DIEREN – 26 Bomen langs de Kanaalweg (N786) in Dieren krijgen een extra behandeling van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.