Home / Belangrijk / Prijzen voor jonge Doesburgers bij NK kegelen

Prijzen voor jonge Doesburgers bij NK kegelen

DOESBURG – De Doesburgse Simone Baars (linksboven op foto) en Sanne de Wild (rechtsboven) hebben de tweede en derde prijs gewonnen bij de meisjes in het Nederlands Kampioenschap kegelen voor Junioren. Dat vond op zondag 4 november plaats in het Kegelcentrum Doesborgh.

Jongeren tot 25 jaar uit het hele land kwamen naar de Hanzestad om te strijden voor de felbegeerde podiumplaatsen. Voor Doesburg trad naast Simone en Sanne ook Davey Kuin in het kegelstrijdperk.
Simone en Sanne eindigden in hout (omgevallen kegels) gelijk, maar Simone had met een paar negens meer het meeste recht op de tweede plaats, Sanne behaalde de derde plaats. Na een goede start konden zij het echter net niet bolwerken tegen de uiteindelijke winnares en kampioene Marieke van Oosten uit Delft. Bij de jongens werd Dirk van Leipsig, eveneens uit Delft, Nederlands Junior Jeugdkampioen.
De voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Kegelbond, Harrie Timmer uit Brummen, overhandigde de prijzen. Deze kampioenschappen waren weer uitstekend georganiseerd door de Wedstrijdcommissie van de Stichting Kegelsport Doesburg 2007.

Lees ook

Bronckhorst met verenigingen aan de slag met sportagenda

GEM. BRONCKHORST – Het college van de gemeente Bronckhorst wil samen met verenigingen en organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.