Home / Belangrijk / Prijs voor DDJ Accountants

Prijs voor DDJ Accountants

RHEDEN – Op maandag 22 oktober is de Posbankloop Sandton Bedrijvenloop-prijs in ontvangst genomen door Ronald de Jonge van DDJ Accountants. Het DDJ-hardloopteam scoorde het beste van de deelnemende teams aan de Posbankloop van 30 september en nam hiermee het stokje over van de Gemeente Rheden die in 2017 het teamklassement won. Het Covadis team werd tweede. Ronald de Jonge gaf aan dat hij verheugd is met de prijs en dat het hardlopen in het DNA van zijn bedrijf zit. Daarnaast wil de Jonge een actieve rol nemen om de 25e jubileumeditie van de Posbankloop in 2019 tot een succes te maken. Op de foto staat teamcaptain en sponsor Ronald de Jonge van DDJ Accountants samen met Annika Jacobs en Fátima Parejo van Sandton Hotel de Roskam.

Lees ook

Geslaagde buitenlesdag op Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – Dinsdag 22 september was een bijzondere dag voor de leerlingen van de Dorpsschool …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.