Home / Rheden-Regiobode / Presentatie boek over de (m)ulo

Presentatie boek over de (m)ulo

VELP – Op vrijdag 16 november van 15.00 tot 16.00 uur wordt het boek De (m)ulo. Onderwijswereld en jeugdcultuur (1955-1970) gepresenteerd in Parkstaete in Velp. Het boek is geschreven door de van oorsprong Velpse historicus Renie Hesseling.

De (m)ulo, de ‘hogeschool’ voor de middenklasse en de gewone man, werd vijftig jaar geleden opgevolgd door de mavo. Hesselink komt tijdens de presentatie vertellen over de wereld van de (m)ulo. In Velp krijgt deze boekdoop nog een speciale betekenis, omdat oud-docenten aanwezig zijn van de drie Velpse (m)ulo’s: Kohnstamm, Oranje en Titus. Renie Hesseling signeert zijn boek na afloop.
Het Zalencentrum Parkstaete is te vinden aan Parkstraat 3 in Velp. De inloop voor de presentatie is vanaf 14.30 uur. Belangstellenden voor de presentatie kunnen zich aanmelden op de site van de boekhandel van Walter Jansen & de Feijter in Velp: www.eenpassievoorboeken.nl; klik op de knop ‘activiteiten’ links bovenin.

www.reniehesseling.nl

Lees ook

Geslaagde buitenlesdag op Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – Dinsdag 22 september was een bijzondere dag voor de leerlingen van de Dorpsschool …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.